De Gendt en Wellens verkopen "vakantieshirts" voor ex-ploegmaats Broeckx & Lambrecht

  The Final Breakaway, het fietsavontuur van Tim Wellens en Thomas De Gendt, krijgt nog een warm staartje. De twee verkopen speciaal gemaakte T-shirts voor de Warmste Week. De opbrengst gaat naar het revalidatiecentrum van Stig Broeckx en de supportersclub van Bjorg Lambrecht.

  Thomas De Gendt en Tim Wellens zijn avonturiers met het hart op de juiste plaats. Ze zijn hun ex-ploegmaats Stig Broeckx en Bjorg Lambrecht nog niet vergeten. Door een T-shirt te kopen van "The Final Breakaway" steun je het revalidatiecentrum van Stig Broeckx in Overpelt en de supportersclub van Bjorg Lambrecht.

   

  Alle informatie over de T-shirts vindt u hier.

   

  Stig Broeckx zette zich eerder deze maand zelf ook al in voor de Warmste week. Lees hier het artikel.

  Sportweekend-reportage over "The Final Breakawey"

  Video: Stig Broeckx zet zich ook zelf in voor de Warmste Week