Vader en broer achterna: ook jongere broer Ruben Kluivert (18) wordt prof

    Ruben Kluivert tekent zijn eerste profcontract bij FC Utrecht.

    FC Utrecht heeft Ruben Kluivert gecontracteerd. De 18-jarige centrale verdediger heeft een contract getekend tot de zomer van 2022. Het is zijn eerste profcontract. 

    Ruben Kluivert is de zoon van Patrick Kluivert (43) en de jongere broer van Justin Kluivert (20), momenteel aan de slag bij AS Roma als spits. Hij speelt sinds de zomer van 2018 bij FC Utrecht. Daarvoor kwam hij uit voor de Amsterdamse amateurclub AFC.

     

    "Mijn broers en mijn vader wisten het al en zijn ook heel trots op me.Of ik hen achterna ga nu? Ja, ik hoop het wel. Nu is het wel concentreren op Utrecht en nadien zien we vanzelf wel wat er zal gebeuren", aldus de eerste woorden van Kluivert bij Utrecht.