Nicky Hayen blijft zeker tot aan winterstop aan het roer bij STVV

  Nicky Hayen staat in december nog langs de zijlijn in Sint-Truiden.

  Nicky Hayen mag nog even zijn kans gaan als hoofdcoach bij STVV. De interim-trainer heeft nog drie wedstrijden voor de winterstop om de Japanse bazen in Sint-Truiden te overtuigen.

  Na het ontslag van Marc Brys bij STVV nam Nicky Hayen het roer over. De ex-verdediger leidde Sint-Truiden naar de overwinning in de derby tegen landskampioen Genk, maar verloor nadien wel tegen Zulte Waregem in de beker en Club Brugge.

   

  De naam van Emilio Ferrera klinkt luid op Stayen, maar de Limburgse club bevestigt dat Ferrera zeker geen trainer van STVV wordt.

   

  "De club heeft beslist om zeker tot aan de winterstop verder te werken met Nicky Hayen als T1", klinkt het op de clubwebsite. Hij moet de competitiewedstrijden tegen Zulte Waregem, Antwerp en Waasland-Beveren in goede banen leiden.