Bizar in Maaseik: tegenstander valt in met fluohesje, Zenit ziet er humor van in

  Valentin Krotkov viel op bij zijn invalbeurt.

  Het was een heel vreemd zicht in Maaseik woensdagavond in het CL-duel tegen Zenit Kazan: de tweede libero van de Russische topploeg speelde met een fluohesje aan. Je kunt de outfit nu al bestellen in de Zenit-shop.

  In de derde set blesseerde Valentin Goloebev, de libero van Zenit Kazan, zich aan zijn arm. Hij hield het nog enkele punten vol, maar moest toch vervangen worden. En dan verschijnt zijn vervanger plots op het veld met een fluohesje aan.

   

  Het ging niet om de veiligheidsverantwoordelijke van de ploeg. Valentin Krotkov, de tweede libero, had op zijn outfit nummer 7 staan en op het wedstrijdblad nummer 11. Omdat zijn nummer niet zichtbaar mocht zijn, moest hij dan een hesje aantrekken.

   

  Blijkbaar hoort zo'n fluohesje standaard tot het pakket van elke ploeg bij Europese wedstrijden. Zenit heeft nu van de nood een deugd gemaakt en biedt - met een knipoog - de nieuwe outfit aan in zijn webshop.

  Zenit Kazan probeert munt te slaan uit de outfit

  Bekijk de blessure en de invalbeurt tegen Maaseik