Ga naar de inhoud

Baghdatis doet eerste ervaring als tenniscoach op bij Svitolina

 vr 13 december 2019 06:34
Elina Svitolina: "Met zo'n geweldig team stel ik hoge doelen voor 2020."

Marcos Baghdatis begint aan een nieuw hoofdstuk in zijn tenniscarrière. De Cyprioot gaat het nummer 6 van de wereld, Elina Svitolina, begeleiden. 

Baghdatis, verliezend finalist van de Australian Open in 2006, zette eerder dit jaar een punt achter zijn carrière. Maar na zijn afscheid op Wimbledon heeft de 34-jarige Cyprioot niet lang moeten wachten op een nieuwe uitdaging. Hij gaat aan de slag in de trainersstaf van Elina Svitolina.

 

"Marcos wordt een deel van mijn team als consultant-coach", schrijft Svitolina, het nummer 6 van de wereld, op Instagram. "Ik ben heel blij dat ik dit nieuws kan aankondigen en  ben er zeker van dat zijn ervaring een meerwaarde zullen zijn voor mijn spel. Met zo'n geweldig team stel ik hoge doelen voor 2020."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.