Antwerp Giants vindt in Finland vervanger voor geblesseerde Sanders

  Victor Sanders kan drie maanden niet in actie komen voor de Giants.

  Antwerp Giants heeft niet lang moeten zoeken naar een vervanger voor de geblesseerde Victor Sanders. De plaats van de Amerikaanse shooting guard, die door een knieblessure 3 maanden out is, wordt ingenomen door zijn landgenoot Stephaun Branch.

  De 24-jarige Branch komt over van het Finse URA Basket, waar hij per match goed was voor gemiddeld 21 punten, 9,6 rebounds en 5,2 assists. Hij speelde vroeger ook in de G-League, de wachtkamer van de NBA, bij South Bay Lakers en Salt Lake City Stars.

   

  Branch komt volgende week pas naar Antwerpen en mist de competitiewedstrijd in en tegen Bergen. De Giants beginnen er aan de tweede ronde van de Euromillions Basket League.

  Tweet: