• home
 • video
 • pas verschenen

  Anderlecht moet Sandler twee maanden missen na knieoperatie

  Philippe Sandler

  Philippe Sandler

  Philippe Sandler is met succes geopereerd aan zijn linkerknie. De Nederlandse centrale verdediger van Anderlecht moet een tweetal maanden revalideren.

  "Na overleg met de medische staf van Manchester City is Philippe Sandler gisteren met succes geopereerd aan zijn linkerknie. De verdediger zal een tweetal maanden niet inzetbaar zijn", laat Anderlecht weten.

   

  De 22-jarige Sandler wordt dit seizoen door Anderlecht gehuurd van Manchester City. In de eerste competitiewedstrijd zat hij op de bank, maar vervolgens speelde Sandler 9 keer op rij. De volgende 8 competitieduels was de Nederlander er door blessureleed niet bij. In de bekerwedstrijd tegen Moeskroen deed Sandler wel weer mee, maar een knieblessure zal hem nu zo'n twee maanden aan de kant houden.