VIDEO: Ref Van Driessche traint een dag met Zulte Waregem-spelers

  Doelman Sammy Bossut lijkt op dit beeld niet onder de indruk.

  Scheidsrechter Erik Lambrechts kreeg twee weken geleden de primeur bij Antwerp en nu heeft ook Bram Van Driessche meegetraind met een voetbalclub. Hij werkte zich in het zweet tijdens een fitnesssessie bij Zulte Waregem. 

  Eind juli had scheidsrechtersbaas Bertrand Layec het aangekondigd. Scheidsrechters zouden dit seizoen af en toe meetrainen met clubs. Door samen een dag door te brengen wil de scheidsrechtersbaas de relaties en het wederzijds begrip tussen de refs enerzijds en de spelers en trainers anderzijds moeten verbeteren.

   

  "Dat initiatief heb ik ook opgezet in Frankrijk en dat werpt vruchten af. Je bouwt samen iets op en daardoor zal je ook makkelijker beslissingen aanvaarden van refs", zei Layec toen. 

   

  Vorig week mocht scheidsrechter Erik Lambrechts de spits afbijten. Vandaag was het dus aan Bram Van Driessche (zie de video).