POLL: U zet de hakbal van Luis Suarez met stip op 1

  Divock Origi (l), Son Heung-min (m) en Luis Suarez (r).

  De eerste week van december heeft 3 prachtige goals opgeleverd op de Europese voetbalvelden. Zowel Origi (Liverpool), Son (Tottenham) als Suarez (Barcelona) maakten een beauty. De hakbal van Suarez vindt u de allermooiste.

  3) De aanname en de afwerking van Origi

  Divock Origi eiste vorige week woensdag de hoofdrol op met 2 doelpunten in de derby van Liverpool. Zijn tweede was de mooiste. De Rode Duivel nam een lange bal van Lovren geweldig aan en lepelde vervolgens de bal binnen.

  2) De ren van Son

  Bij Tottenham hadden ze het zondag over het doelpunt van het jaar. Na een verdedigende actie van Jan Vertonghen in de eigen rechthoek pikte ploegmaat Son de bal op. De Koreaan slalomde het veld over en maakte het ook nog eens zelf af. De Burnleyspelers leken wel kegeltjes op training.

  1) De hakbal van Suarez

  In het zuiden van Europa was het Luis Suarez die zaterdag toverde. De Uruguyaan van Barcelona imiteerde Luc Nilis met een weergaloze hakbal. Met een lob verdween hij in de verste hoek.

  Uitslag Doelpunt van de Week
  1. Luis Suarez (Barcelona) 57%
  2. Son Heung-min (Tottenham) 23%
  3. Divock Origi (Liverpool) 20%
  stemmen: 3.702