VIDEO: Montpellier-fan velt Keylor Navas met waterfles

  Navas kon na enkele minuten verzorging de wedstrijd uitspelen.

  In de Ligue 1 pakte PSG zaterdag de volle buit op bezoek bij Montpellier. In 8 dolle minuten had de landskampioen genoeg aan 3 doelpunten van Neymar, Mbappé en Icardi. De match werd echter ontsierd door een bedroevend incident: PSG-doelman Navas werd vlak voor affluiten door een Montpellier-supporter bekogeld met een waterfles. 

  Het gebeurde in de 88e minuut. Plots vloog er vanuit de spionkop van Montpellier een projectiel richting Navas. De Costa Ricaan werd geraakt op zijn knikker en moest even
  verzorgd worden. Scheidsrechter Antony Gauthier had ondertussen de wedstrijd
  stilgelegd.

   

  De stadionspeaker riep de supporters van de thuisploeg op tot kalmte. “Jullie weten dat onze club zware boetes riskeert door dit gedrag”, klonk het. Na enkele minuten verzorging kon Navas de wedstrijd uitspelen.

   

  Het voorval met de waterfles was trouwens niet het enige incident, want na de wedstrijd kwam het in de catacomben nog tot een aanvaring tussen Neymar en Montpellier-spits Andy Delort. PSG blijft overigens comfortabel aan de leiding in Frankrijk. Montpellier kampeert in de subtop op een 8e stek.

  VIDEO: Een fan mikt met dodelijke precisie een waterflesje op het hoofd van Navas