Kim Meylemans opent WB-seizoen skeleton met 8e plaats in de VS

  Kim Meylemans

  Kim Meylemans is bij de eerste WB-manche skeleton van het seizoen als 8e geëindigd. Onze landgenote had een mindere tweede run en kon haar 6e plaats van de eerste run niet vasthouden.

  De Duitse Jacqueline Lölling ging met de zege aan de haal. Zij hield de Oostenrijkse Janine Flock en de Duitse Tina Hermann achter zich. Meylemans volgde als achtsteop meer dan een seconde van Lölling.

   

  Onze landgenote eindigde in de eerste run als zesde na een quasi foutloze run, maar dat kon niet gezegd worden van haar tweede run. Daarin slopen wel enkele fouten en zo zakte Meylemans nog naar de achtste plaats in de eindstand. Volgende week staat ook de tweede wereldbekermanche op de kalender in Lake Placid.

  Bekijk de tweede run in Lake Placid

  Bekijk de eerste run in Lake Placid