Moeder Jonathan David (AA Gent) overleden, speler mist Europa League-duel

  Jonathan David.

  De moeder van AA Gent-smaakmaker Jonathan David is overleden. Dat meldt zijn club. De aanvallende middenvelder, dit seizoen goed voor 13 doelpunten in 28 wedstrijden, zal tot de begrafenis op 14 december in Canada bij zijn vader en zus blijven.

  "AA Gent wenst in naam van zijn medespelers, de staf, het bestuur en alle supporters zijn diepste medeleven uit te spreken met Jonathan David en zijn familie bij het veel te vroege overlijden van zijn moeder", zo melden de club op haar website 

   

  "Jonathan reisde dinsdag in allerijl af naar Canada toen hem het nieuws bereikte dat haar gezondheidstoestand snel verslechterde. Bij de tussenstop in Londen kreeg hij echter te horen dat zij tragisch genoeg reeds overleden was. Jonathan zal bij zijn vader en zus blijven tot de begrafenis op 14 december. De hele AA Gent-familie wenst Jonathan en zijn familie alle sterkte toe in deze moeilijke periode."

   

  AA Gent zal het dus zeker in de competitiematch thuis tegen Zulte Waregem (zaterdag 7/12) en het Europa League-duel thuis tegen Oleksandria (donderdag 12/12) zonder David moeten stellen. Wellicht komt de competitiewedstrijd bij KV Oostende (zondag 15/12) ook nog te vroeg.