Breukje in de enkel houdt Eden Hazard langer aan de zijlijn

  Eden Hazard zal zijn eerste Clasico tegen Barcelona missen. Bijkomend onderzoek heeft aangetoond dat de Rode Duivel een klein breukje in zijn enkel heeft opgelopen in het CL-duel tegen PSG.

  Eden Hazard moest vorige week geblesseerd van het veld worden gedragen in het Champions League-duel tegen PSG, nota bene na een tackle van Thomas Meunier. Volgens Real Madrid zou de Rode Duivel zo'n 10 dagen buiten strijd zijn.

   

  Maar nieuw onderzoek heeft aangetoond dat Hazard een klein breukje in zijn rechterenkel heeft. De kans dat hij in 2019 nog in actie komt, is dan ook miniem. Gisteren stond het kerstdiner van Real Madrid op het programma en kwam Hazard al toe met krukken. 

   

  De Clasico van woensdag 18 december komt dan ook te vroeg voor Hazard. Real speelt voor de topper in Camp Nou nog drie wedstrijden, zonder Hazard. Zaterdag wacht eerst de competitiewedstrijd tegen Espanyol. Daarna sluit Real de groepsfase van de Champions League af tegen Club Brugge. Volgende week zondag wacht dan de uitwedstrijd bij Valencia.