10 jaar later wil Drogba wel op de foto met Mbappé

  Didier Drogba en Kylian Mbappé.

  Didier Drogba heeft iets rechtgezet. In 2009 negeerde de toenmalige spits van Chelsea Kylian Mbappé. Gisteravond maakte hij het goed.

  Kylian Mbappé was 10 toen hij op de foto wilde met zijn grote held Didier Drogba. Die hapte niet toe omdat hij net verloren had van Barcelona in de Champions League. De Ivoriaan was te boos op de scheidsrechter en Mbappé ving bijgevolg bot.

   

  10 jaar later besefte Drogba dat Mbappé die jonge fan was. Gisteravond tijdens de uitreiking van de Gouden Bal maakte hij zijn misser goed. Met veel plezier nam de voormalige topspits een foto met de Franse topaanvaller.

  De selfie:

  Presentatrice Sandy Héribert, Kylian Mbappé en Didier Drogba.

  De making-of:

  Didier Drogba neemt een selfie.