Zou Max Verstappen dag zeggen tegen Esteban Ocon?

    Humor in de paddock.

    De Franse Formule 1-rijder Esteban Ocon maakt volgend seizoen zijn comeback op de grid. Tijdens de testdagen in Abu Dhabi draagt de Renault-rijder een leuke pet. "Mijn eerste schooldag, kom eens hallo zeggen", staat te lezen op het hoofddeksel. Benieuwd of Max Verstappen dat van plan is.

    Esteban Ocon (23) maakt volgend seizoen zijn rentree in het Formule 1-kampioenschap. Eind vorig jaar moest hij bij Racing Point Force India plaats ruimen voor Lance Stroll, de zoon van teameigenaar Lawrence Stroll.

     

    In de Grote Prijs van Brazilië kwam het toen tot een aanvaring tussen Ocon en Max Verstappen. Na een botsing in de race ging Verstappen hem een paar duwen geven in de garages van het Interlagos-circuit.