Vrancken neemt het op tegen Clement en MPH voor Trofee Raymond Goethals

  Vrancken staat met promovendus KV Mechelen op plaats 6.

  Philippe Clement (Club Brugge, ex-KRC Genk), Michel Preud'homme (Standard) en Wouter Vrancken (KV Mechelen) zijn de drie genomineerden voor de Trofee Raymond Goethals 2019. Op maandag 16 december wordt de winnaar bekendgemaakt.

  Philippe Clement kan zichzelf opvolgen want de trainer van Club Brugge won de prijs ook vorig jaar. Ook Standard-coach Michel Preud'homme kan voor de tweede keer winnen. Hij won de prijs een eerste keer in 2016.

   

  Een nieuwkomer is Wouter Vrancken. De trainer promoveerde met KV Mechelen dit seizoen naar 1A en doet daar mee in de top 6.

   

  Op maandag 16 december wordt de winnaar bekendgemaakt in het stadion van RWDM, waar tribune 2 de naam draagt van de legendarische oud-trainer uit Molenbeek. De jury bekroont met de award elk jaar de Belgische trainer die het best beantwoordde aan de figuur van Raymond Goethals, zijn wijze van werken en gedrevenheid.