Bryan Heynen is met succes geopereerd na kruisbandletsel

  Bryan Heynen op zijn ziekenhuisbed.

  Bryan Heynen is met succes geopereerd aan de kruisband die hij tegen Moeskroen afscheurde. Heynen postte op Twitter zelf een foto vanuit het ziekenhuis en bedankte iedereen die hem berichten had gestuurd.

  In de eerste match van de nieuwe Genk-trainer Hannes Wolf sloeg het noodlot toe voor Bryan Heynen. Zonder tegenstander in de buurt, verdraaide hij zijn knie. De 22-jarige middenvelder moest op een draagbaar het veld afgedragen worden.

   

  Een afgescheurde voorste kruisband van de rechterknie was het verdict. Vandaag werd hij met succes geopereerd, maar dat is nog maar het begin van de weg terug. Zijn seizoen zit er op, Heynen wacht een revalidatie van minstens 6 maanden. 

   

  Het is voor de Genkse middenvelder trouwens al de tweede kruisbandblessure in zijn carrière. Bijna dag op dag twee jaar geleden scheurde hij op training de voorste kruisband van zijn linkerknie.