Van Aert heeft nu al kassei in zijn maag: hij verkent Roubaix met zijn team

    Wout van Aert zou over enkele weken al in het veld kunnen terugkeren, maar dat neemt niet weg dat hij met één oog ook al naar het voorjaar op de weg kijkt. Met enkele ploegmaats van Jumbo-Visma verkende Van Aert vandaag de kasseien van De Hel.

    Parijs-Roubaix is de droomkoers van Wout van Aert en afgelopen voorjaar speelde hij er ook een opvallende rol in de finale. Toch zorgde pech ervoor dat een topresultaat er niet in zat. Daar wil Van Aert in 2020 korte metten mee maken, dus laat hij niets aan het toeval over. Het materiaal werd meer dan 5 maanden voor de Helleklassieker al een eerste keer getest.

     

    Van Aert trok met een delegatie van Jumbo-Visma, met ook nog Mike Teunissen, Maarten Wynants en Amund Grøndahl Jansen, over de kasseien en daarbij werd onder meer Carrefour l'Arbre aangedaan. Mentaal toch weer een belangrijke stap in de weg terug van Van Aert.

    De auto van Jumbo-Visma reed zich vast in de modder