Real Madrid haalt opgelucht adem: blessure Hazard is slechts kneuzing

    Eden Hazard moest vervangen worden na de tik van Meunier.

    Eden Hazard is wellicht maar enkele weken out. De Rode Duivel raakte gisteren geblesseerd na een contact met Thomas Meunier in de match tussen Real Madrid en PSG. De blessure zou meevallen.

    Eden Hazard speelde een sterke wedstrijd tegen PSG in de Champions League, maar in de 68e minuut hield het Estadio Bernabeu zijn adem in. Onze landgenoot bleef liggen na een trap van Thomas Meunier en moest gewisseld worden met een enkelblessure.

     

    Er werd gevreesd voor een langdurige blessure, maar de schade lijkt al bij al mee te vallen. Onderzoeken brachten geen breuken aan het licht en Hazard zou enkel een kneuzing opgelopen hebben. De Clasico van 18 december tegen Barcelona is dus niet in gevaar.