Gretarsson moet weg bij Roeselare, Fransman Gamel neemt ad interim over

  Roeselare zit al een heel seizoen in het sukkelstraatje, waardoor Gretarsson zijn C4 heeft gekregen.

  Arnar Gretarsson is trainer af bij KSV Roeselare. Het bestuur rekent de IJslander, die deze zomer nog maar neerstreek bij de West-Vlaamse tweedeklasser, af op de slechte resultaten.

  Roeselare eindigde in de eerste periode op een voorlaatste plaats met 11 punten, evenveel als rode lantaarn Lommel. Ook de tweede periode begon niet van een leien dakje voor Roeselare. Na 2 matchen werd er 1 punt gepakt en daarmee staat Roeselare opnieuw op de voorlaatste plaats.

   

  Die mindere prestaties kosten Gretarsson nu de kop. "Roeselare wenst Arnar uitdrukkelijk te bedanken voor zijn inzet voor wit-zwart en wil hem veel succes toewensen in zijn verdere carrière", klinkt het op de website van Roeselare.

   

  Gretarsson voetbalde tussen 2000 en 2006 bij Lokeren en was later ook nog een tijdje technisch directeur bij Club Brugge. Hij keerde de voorbije zomer terug uit IJsland om bij Roeselare aan de slag te gaan.

   

  De Fransman Christophe Gamel neemt de taken van Gretarsson ad interim over. "Tot augustus was hij nog bondscoach van Fiji, daarvoor was hij aan de slag in Frankrijk, Italië, Qatar en Hongarije. Hij was ook assistent-coach van de vrouwen van PSG."