Vertonghen staat voor het eerst op het trainingsveld onder Mourinho

  Vertonghen kan opnieuw lachen.

  Jan Vertonghen is helemaal hersteld van zijn hamstringblessure die hem enkele wedstrijden langs de kant hield. De centrale verdediger trainde vandaag voluit mee met de rest van de spelerskern van Tottenham. 

  Vertonghen miste door zijn hamstringblessure de interlands van de Rode Duivels tegen Rusland en Cyprus. De recordinternational was er ook niet bij voor het debuut van José Mourinho tegen West Ham United.

   

  Vandaag trainde de verdediger voor het eerst voluit mee met de andere Tottenham-spelers. De Spurs spelen morgen tegen Olympiakos in de Champions League en ontvangen zaterdag Bournemouth in de Premier League. Krijgt Vertonghen meteen zijn kans van Mourinho of komen de wedstrijden nog te vroeg?

  Vertonghen in actie: