Seizoen van Bryan Heynen is afgelopen na zware knieblessure

  Racing Genk zal dit seizoen meer dan waarschijnlijk niet meer op middenvelder Bryan Heynen kunnen rekenen. In de match tegen Moeskroen scheurde Heynen de voorste kruisband van zijn rechterknie af.

  Het was een nachtmerriescenario voor Bryan Heynen: uitgerekend in zijn 100e match voor Genk liep hij een zware knieblessure op. Een dag na het onheil werd het verwachte verdict bevestigd: de voorste kruisbanden van zijn rechterknie zijn afgescheurd.

   

  Heynen wacht niet alleen een operatie, maar ook een revalidatie van verschillende maanden, die hem dit seizoen meer dan waarschijnlijk van de velden zal houden. 2 jaar geleden sloeg het noodlot ook al eens toe voor Heynen, toen hij de kruisband van zijn andere knie afscheurde.

   

  "Dat hij nu opnieuw tot de zomer out is, is een zware klap voor Heynen en ook een fikse streep door de rekening van trainer Hannes Wolf. Die zag voor Heynen een sleutelrol weggelegd in het team", klinkt het bij Genk.