Benito Raman: "Mijn goal is een geschenk voor mijn harde werk"

  Benito Raman

  Benito Raman lijkt na een moeilijke start door blessureleed zijn draai te hebben gevonden in Gelsenkirchen. Gisteren was hij met zijn eerste competitiegoal voor Schalke de matchwinnaar tegen Werder Bremen.

  Benito Raman lijkt een basisplaats te pakken te hebben in de aanval van Schalke 04 sinds zijn twee goals in de bekermatch tegen Arminia Bielefeld. "Sinds die wedstrijd speel ik van week tot week beter", zegt de Belgische aanvaller.

   

  "Met mijn doelpunt tegen Werder Bremen heb ik mezelf een geschenk gegeven voor al mijn harde werk van de afgelopen weken. Ik vond dat de ploeg het heel goed heeft gedaan in de slotfase, want Werder Bremen drong aan."

   

  Raman krijgt de afgelopen weken het vertrouwen van Schalke-coach David Wagner. "Ik ben tevreden over hoe mijn spelers hebben gevochten. En het tweede doelpunt was super. Hij bleef uitzonderlijk kalm voor doel."

  Bekijk de goal van Benito Raman