Sarri relativeert situatie rond Ronaldo: "Soms moeten spelers stoom aflaten"

  Ronaldo & Sarri

  De relatie tussen Sarri en Ronaldo zit niet echt snor.

  Cristiano Ronaldo beleeft geen zorgeloze tijden bij Juventus. Zijn statistieken laten het afweten en ook de relatie met coach Maurizio Sarri draait spaak. Sarri relativeert: "Ons plan is om hem te recupereren tegen dinsdag, voor het CL-duel tegen Atletico Madrid."

  "Soms moeten spelers gewoon wat stoom aflaten"

  De situatie tussen Juventus-coach Maurizio Sarri en Cristiano Ronaldo is niet opperbest, dat bewees de vroege wissel van de Portugees in de topper tegen AC Milaan nog maar eens. 

   

  Nu lijkt het erop dat de sterspeler morgen op het veld van Atalanta niet eens in actie zal komen. "Het is 99% zeker dat Ronaldo morgen niet speelt", verklaart Sarri op zijn persconferentie.

   

  "Er is geen reden om meer duidelijkheid te scheppen over de situatie", gaat Sarri voort. "Ik coach al sinds de jaren 90, zelfs bij de amateurs, en zelfs toen waren reacties bij wissels dezelfde."

   

  "Soms moeten spelers gewoon wat stoom aflaten. Dinsdag vertelde hij ons nog dat hij zich tijdens de 1e wedstrijd met Portugal goed voelde, de 2e voelde hij zich weer slechter. Ons plan is nu om hem te recupereren voor het Champions League-duel tegen Atletico Madrid komende dinsdag", aldus Juve-coach Sarri.

  Sarri verklaart de situatie van Ronaldo