Pochettino schrijft na 5 jaar laatste boodschap op het bord: "Bedankt!"

  Pochettino kon zijn spelers niet meer persoonlijk spreken.

  Mauricio Pochettino kon na zijn ontslag bij Tottenham geen afscheid nemen van zijn spelers. Maar de Argentijnse trainer liet wel een boodschap achter in de kleedkamer. "Jullie zitten voor altijd in ons hart", schreef hij. Assistent Jesus Perez deelde het moment op Twitter.

  De spelers van Tottenham zagen na de interlandbreak plots José Mourinho in hun kleedkamer in plaats van Mauricio Pochettino. De Argentijn werd na een teleurstellend seizoensbegin bedankt door de club. Na meer dan vijf jaar moest Pochettino dus afscheid nemen van zijn spelersgroep.

   

  Dat kon hij niet persoonlijk doen en dus liet hij een boodschap achter. "Ik wil iedereen enorm hard bedanken. Ik kan geen afscheid nemen, maar jullie zitten voor altijd in ons hart", schreef hij, ook in naam van zijn assistenten.

   

  Spelers zoals Harry Kane en Dele Alli bedankten de trainer op hun beurt via berichten op Twitter. "Ik ben je eeuwig dankbaar omdat je mijn dromen hebt helpen waarmaken", schreef Kane.

  Verschillende spelers bedankten de trainer op sociale media