Cheerleader Venus Williams stuwt LeBron naar historische triple double

  Tennisster Venus Williams etaleerde tijdens de rust haar danstalenten.

  De LA Lakers hebben dinsdag de Oklahoma Thunder opzijgezet. De bepalende man bij de Lakers was andermaal LeBron James, die met zijn triple double opnieuw voor een record zorgde. Een opvallende gast in het Staples Center was Venus Williams, die tijdens de rust indruk maakte als cheerleader.

  Ook die andere ster bij de Lakers, Anthony Davis, blonk dinsdagavond uit met 34 punten, maar het was andermaal LeBron James die de show stal. De 34-jarige superster was goed voor zijn vijfde "triple double" van het seizoen (25 punten, 11 rebounds en 10 assists).

   

  Met die prestatie is King James de eerste speler ooit die tegen elk NBA-team driemaal dubbele cijfers haalt. Voor Oklahoma volstonden de 31 punten van Dennis Schröder niet. De Lakers zijn furieus aan het seizoen begonnen en staan in het westen aan kop met twaalf zeges en twee nederlagen.

   

  In Portland zagen de basketfans Carmelo Anthony debuteren voor zijn nieuwe ploeg. Anthony kon de Trail Blazers echter niet behoeden voor een nederlaag en verloor van de Pelicans met 115-104. Jrue Holiday blonk in het winnende kamp uit met 22 punten. Verder  in de Western Conference veroverde Golden State de volle buit tegen Memphis (114-95), terwijl Sacramento het met 120-116 haalde tegen Phoenix.

  Venus Williams inspireerde de Lakers met enkele dansmoves:

  Er stond dinsdag alweer geen maat op LeBron James: