VIDEO: Red Bull scherpt nog maar eens pitstoprecord aan met Verstappen

  Max Verstappen moest niet lang wachten op vers rubber.

  Voor een snelle pitstop moet je bij Red Bull Racing zijn. Tijdens de Grote Prijs van Brazilië heeft de renstal nog maar eens zijn eigen wereldrecord verbeterd. De tweede stop van Max Verstappen duurde slechts 1,82 seconden.

  Voor de derde keer dit jaar heeft Red Bull Racing zijn pitstoprecord aangescherpt. Pierre Gasly kon in de Grote Prijs van Groot-Brittannië al na 1,91 seconden weer verder. In Duitsland duurde de bandenwissel van Max Verstappen slechts 1,88 seconden meer.

   

  Maar Red Bull kan het nog sneller. Op het circuit van Interlagos in Brazilië duurde de tweede pitstop van winnaar Verstappen maar 1,82 seconden, 0,06 seconden beter dan het vorige record.

  Bekijk hier de pijlsnelle pitstop: