• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Zverev ondergaat binnenkort oogoperatie: "Ik heb veel problemen gehad"

  Zverev verloor gisteren in de halve finales van de ATP Finals.

  Alexander Zverev (ATP-7) heeft zijn titel op de ATP Finals niet kunnen verlengen. De Duitser verloor gisteren zijn halve finale tegen Dominic Thiem. Zverev maakt nu nog een trip naar Zuid-Amerika en gaat daarna onder het mes.

  "Ik heb het voorbije jaar veel problemen met mijn ogen gehad, wanneer ik met lenzen op de baan stond", vertelt Alexander Zverev, die met astigmatisme moet afrekenen. Hij laat zich na dit seizoen operatief behandelen.


  "De ingreep zal in New York plaatsvinden en zal verder gaan dan een gewone laseroperatie."

   

  Zverev werkt de komende dagen demonstratiewedstrijden in Colombia, Chili, Ecuador en Mexico af. Na die Zuid-Amerikaanse tournee gaat hij onder het mes.