• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Moldavië is derde tegenstander in groep van België op ATP Cup

  Steve Darcis en David Goffin.

  België kent zijn volledige programma voor de eerste editie van de ATP Cup, die wordt in januari voor het eerst georganiseerd. David Goffin en co openen op 3 januari tegen Moldavië. De twee andere tegenstanders van de Belgen waren al bekend: Groot-Brittannië en Bulgarije.

  België speelt in Sydney in januari in groep C tegen Groot-Brittannië, Bulgarije en Moldavië. Op 3 januari spelen de Belgen tegen Moldavië, dat op Radu Albot (ATP-46) en Alexander Cozbinov (ATP-828) rekent.

   

  Op 5 januari volgt een duel met de Britten Andy Murray (ATP-125) en Daniel Evans (ATP-42), twee dagen later zijn de Bulgaren Grigor Dimitrov (ATP-20) en Dimitar Kuzmanov (ATP-417) de tegenstanders.

   

  De zes groepswinnaars bereiken de kwartfinales, net als de beste twee tweedes. Het toernooi eindigt op 12 januari, kort voor het Australian Open. Naast Sydney zijn ook Brisbane en Perth speelsteden.

   

  Bij de Belgen komen dezelfde namen in actie als in de Daviscup.