• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Campenaerts maakt in 2020 deel uit van de blauw-zwarte familie

  NTT Pro Cycling is de nieuwe ploeg van Victor Campenaerts.

  Dimension Data gaat volgend jaar over in NTT Pro Cycling en voert een radicale koerswijziging door, toch wat de uitrusting betreft. Het wit-groene design blijft in de kast hangen, blauw en zwart zijn voortaan de hoofdkleuren.

  De nieuwe uitrusting werd voorgesteld op het hoofdkantoor van de nieuwe hoofdsponsor NTT in Japan. Onder meer Edvald Boasson Hagen, Michael Valgren Andersen en Samuele Battistella (wereldkampioen bij de beloften) fungeerden als model.

   

  Ook Victor Campenaerts komt volgend seizoen uit voor de blauw-zwarte garde van NTT. "Dit is een stap vooruit in mijn carrière", zei de werelduurrecordhouder bij zijn overstap van Lotto-Soudal.