Fietsen kuisen met mini-straaltje op het EK: "Ik kan zelfs harder plassen"

    De renners moeten zich (voorlopig?) voorthelpen met een matige tuinslang.

    De veldrijders zijn bezig aan de laatste voorbereidingen voor het EK van morgen. De materiaalposten daarentegen, hebben nog wat afwerking nodig. Momenteel moeten de renners het doen met enkele matige tuinslangen. "Ik kan zelfs harder plassen", lacht Klaas Vantornout.

    Het parcours in het Italiaanse Silvelle belooft heel wat modder, spek naar de bek voor de veldritfans, die op heel wat spektakel hopen. Maar bij modder hoort natuurlijk ook een enorm vuile fiets.

     

    Een klein probleempje, zo blijkt. Want de materiaalpost in Sivelle is uitgerust met een tuinslang, waar wel heel weinig druk achter zit. Klaas Vantornout ziet er het ludieke nog van in. "Ik kan zelfs harder plassen", lacht hij op Twitter.