Wint u tickets voor de gloednieuwe stadscross in Kortrijk?

  Toen de veldrit werd voorgesteld, was het nog zomers.

  De CAPS Urban Cross, dat is de officiële naam van deze nieuwe veldrit in Kortrijk, onderdeel van de DVV-trofee. Sporza zendt de wedstrijd uit op 30 november en mag nu al tickets weggeven. Wint u tickets?

  Het Koning Albertpark vormt het strijdtoneel voor de eerste editie van de CAPS Urban Cross Kortrijk.  Het parcours kronkelt zowel langs de linker- als rechteroever van de stadsrivier. Twee bruggen en een strook met los zand moeten voor de schifting zorgen. 

   

  Deze gelukkigen winnen een gezinsticket (voor 4 personen):

  • Bruno Tange
  • Sophie Leicher
  • Thierry Goethals
  • Norbert Feys
  • Kristel Vandervennet

   

  Meer info: https://www.sport.be/urbancrosskortrijk/nl/?v=15102015