Sporza-presentatoren spelden hun Vlammetje op: "Bewegen is belangrijk"

  " "

  Maarten Vangramberen draagt vanaf nu zijn Vlammetje van De Warmste Week.

  Hét symbool van De Warmste Week is het Vlammetje. Vanaf vandaag is de pin van de solidariteitsbeweging van de openbare omroep VRT verkrijgbaar. De Sporza-presentatoren zullen vanaf nu ook het kleinood dragen tot en met de eigenlijke Warmste Week van 18 tot 24 december.

  >> bestel hier je vlammetje <<

   

  U kunt ook zo'n Vlammetje bemachtigen om De Warmste Week te steunen: ze zijn voorlopig enkel online te verkrijgen. Ze kosten 2,5 euro per stuk en de opbrengst wordt verdeeld over alle 2.088 goede doelen van De Warmste Week. Vanaf midden november zullen ze ook in enkele winkels verkrijgbaar zijn.

   

  Maarten Vangramberen, Aster Nzeyimana, Frank Raes en Filip Joos spelden in een Sporza-promovideootje hieronder hun Vlammetje al op en stellen meteen ook hun goede doel voor. Voor alle informatie over De Warmste Week kunt u op de website van de actie terecht.

  Nieuw dit jaar: vrijwilligen maar...

  Nieuw dit jaar aan De Warmste Week is dat je ook kunt "vrijwilligen": je kunt je sinds maandag inschrijven om als vrijwilliger mee te draaien bij een goed doel. Vanaf 5 december kun je dan ook effectief als vrijwilliger in actie komen. Geïnteresseerd om te vrijwilligen? Check it out.