Heeft Vercauteren wisselopties? RSCA-reserven verliezen oefenpot tegen Union

  Onder meer Jérémy Doku (archief) kreeg een kans tegen Union.

  Anderlecht kwam zondag met de schrik vrij tegen rode lantaarn Cercle Brugge en ook de reservespelers slagen er niet in om coach Frank Vercauteren te overtuigen. In een oefenduel tegen Union gingen ze met 1-3 de boot in.

  Door de blessures van Kompany, Sandler, Trebel, Nasri en Dimata doet Frank Vercauteren sinds zijn debuut een beroep op het jonge geweld van Anderlecht. Tegen Cercle Brugge stonden onder meer Kana, Dewaele en Sambi-Lokonga opnieuw in de basis, goed voor een gemiddelde leeftijd van iets meer dan 21 jaar.

   

  Paars-wit kwam met de schrik vrij tegen de rode lantaarn, maar een oefenduel tegen Union bewijst dat Vercauteren niet veel wisselmogelijkheden heeft. De reserven, die zondag niet in actie kwamen, verloren een oefenduel tegen Union met 1-3 op Neerpede.

   

  Onder anderen Peter Zulj, Thomas Didillon, Isaac Kiese Thelin en Jérémy Doku konden niet verhinderen dat Union op voorsprong kwam via Mathias Fixelles. Anouar Ait El Hadj  maakte net voor de pauze wel gelijk, maar in de tweede helft tekenden Fixelles en Ahannach voor de 1-3-eindstand. Een nieuwe deuk in het vertrouwen voor het bezoekje van vrijdag aan Zulte Waregem?