Curry staat minstens 3 maanden aan de kant na operatie aan zijn hand

  Curry brak zijn hand bij een ongelukkige val.

  De Golden State Warriors hebben slecht nieuws gekregen over sterspeler Stephen Curry. Hij brak deze week zijn linkerhand. Ondertussen ging hij met succes onder het mes, maar zijn dokters rekenen op minstens drie maanden inactiviteit. 

  Stephen Curry kwam in het vierde quarter tegen Phoenix slecht neer. Hij brak daarbij een middenhandsbeentje. Ondertussen is de sterspeler geopereerd. Dat verliep goed, maar hij zal wel nog een hele tijd moeten revalideren. Zijn afwezigheid wordt op minstens drie maanden geschat.

   

  Het is een nieuwe klap voor de Warriors. Het team moet ook Klay Thompson maanden missen met een zware knieblessure. De Warriors, NBA-kampioen in 2015, 2017 en 2018, zijn daardoor onherkenbaar in het seizoensbegin. Ze konden slechts één van hun eerste vier duels winnen

  Beelden van het incident