Kritiek Ribéry valt niet in dovemansoren: FIFA 20 past gezicht aan

Franck Ribéry bekritiseerde de makers van FIFA 20 dat zijn gezicht onherkenbaar was in het spel.

Exact twee weken geleden stuurde Franck Ribéry een tweetje de wereld in waarin hij de makers van het spel FIFA 20 bekritiseerde. Hij vond dat hij onherkenbaar was in het voetbalspel. EA Sports nam de kritiek ter harte en paste het gezicht van Ribéry aan.

Wie FIFA 20 speelt, heeft een update laten uitvoeren waarbij niet enkel het gezicht van Ribéry werd bijgewerkt. Ook onder meer Joao Felix van Atletico Madrid, Thibault Courtois van Real Madrid, Lautaro Martinez van Inter en Ianis Hagi van KRC Genk kregen een update, net als 32 andere voetballers in het spel.

De tweet van Ribéry

Het aangepast gezicht van de Fransman

De spelers die een update kregen