Ga naar de inhoud

Ciman en Pozuelo maken zich op voor finale in de Major League Soccer

Toronto FC en Seattle Sounders FC zullen dit jaar uitmaken wie de nieuwe kampioen in de MLS wordt. Bij Toronto spelen oude bekenden Alejandro Pozuelo en Laurent Ciman.

De finale van de Eastern Conference werd een confrontatie tussen Toronto en Atlanta United, de MLS-kampioen van vorig seizoen. De thuisploeg kwam snel op voorsprong, maar dankzij Ciman en Pozuelo kantelde de partij. Zo leverde Ciman de assist die de 1-1 inluidde, 12 minuten voor tijd viel de bevrijdende 1-2 voor Toronto na een pass van Pozuelo.

 

Tegenstander voor Toronto wordt Seattle Sounders, de kampioen uit de Western Conference. Seattle schakelde Los Angeles FC uit, het team van huidig topschutter Carlos Vela. Het werd 1-3 voor Seattle, waar onder meer Nicolas Lodeiro (ex-Ajax) voetbalt.

 

De finale vindt op 10 november plaats.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.