All Star Game steunt strijd tegen kanker: "Solidariteit is hartverwarmend"

  Pascal Angillis zette bij Charleroi een stap opzij om zijn zieke zoon bij te staan.

  Op 28 december wordt in Vorst Nationaal de Belgische All Star Game georganiseerd. Per verkocht ticket zal er één euro geschonken worden aan een goed doel dat zich inzet voor de strijd tegen kanker. 

  De derde editie van de Orange All Star Game wordt op zaterdag 28 december voor het eerst georganiseerd in Vorst Nationaal (Brussel). De beste buitenlandse spelers (team world) van de EuroMillions Basketball League nemen het op tegen de beste Belgen (team belgium).

   

  "De Pro Basketball League besliste vorige week om hun All Star Game compleet om te buigen tot een nationaal solidariteitsevent. Dit na de aangrijpende aankondiging van Pascal Angillis, die voor onbepaalde tijd afstand neemt van zijn functie als head coach bij Spirou Basket. Er werd kanker vastgesteld bij zijn zoon en Pascal wil hem volledig bijstaan in zijn strijd", klinkt het in een persbericht.

   

  Angillis: "De reacties van de afgelopen dagen waren overweldigend. Wanneer zo’n ziekte ineens je eigen huis binnenvalt, staat je wereld even stil. Hoe meer aandacht er naar deze ziekte gaat en hoe meer fondsen er kunnen worden verzameld om onderzoek te bespoedigen, hoe beter. Dat de basketwereld zich solidair toont, is hartverwarmend."