LeBron James moet huis ontvluchten vanwege bosbranden in Californië

    De aanhoudende bosbranden in de Amerikaanse staat Californië hebben ervoor gezorgd dat ook LeBron James zijn huis heeft moeten verlaten. Op Twitter laat de NBA-basketbalspeler weten dat hij afgelopen nacht in allerijl zijn huis moest achterlaten.

    De speler van Los Angeles Lakers moest naar verluidt uren rondrijden met zijn gezin om een plek te vinden waar ze veilig de nacht konden doorbrengen. Hij bidt ook voor de families die nog in het gebied vertoeven. "Zoek snel een veilige plek", raadde hij nog aan. Hij bedankte daarnaast de hulpdiensten die met de branden bezig zijn.

     

    Eerder werd in Californië de noodtoestand uitgeroepen omdat de bosbranden in het gebied maar blijven uitbreiden. Door de sterke wind laait het vuur verder op en hebben blusvliegtuigen op die manier ook moeite om op te stijgen. Al meer dan 200.000 mensen kregen de opdracht om hun huizen te verlaten. 

    De tweets van LeBron James