Ga naar de inhoud

Twee fans van Liverpool stranden met hun tickets in Gent (ipv Genk)

Twee Liverpool-fans tonen hun ticket in Gent.

Liverpool speelde zijn 3e groepswedstrijd in de Champions League woensdagavond op het terrein van Genk. Niet alle supporters met een ticket konden de wedstrijd - door een opvallend misverstand - ter plaatse bekijken.

Twee Liverpool-fans werden een halfuur voor het begin van de wedstrijd opgemerkt in de binnenstad van Gent.

 

Ze waren het stadion aan het zoeken waar hun geliefde club later op de avond haar match moest spelen. Maar ze hadden zich van letter vergist, want ze moesten uiteraard in Genk zijn.

 

Te laat om zich nog naar Limburg te reppen stelden de twee zich tevreden met een bezoekje aan een lokaal café. Daar gingen ze ietwat beteuterd op de foto. 

 

AA Gent wou hun bezoekje aan Gent nog een positief einde geven met tickets voor de Europa League-wedstrijd tegen Wolfsburg, maar het duo heeft ondertussen het Kanaal weer overgestoken.

 

Gent nodigt de twee Liverpool-fans dan maar uit als eregasten voor AA Gent-Genk op 24 januari. Hopelijk kennen ze dan wel het verschil tussen beide steden.

Misschien vanavond de Europa League-match van Gent bekijken?

AA Gent nodigt de onfortuinlijke supporters uit:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.