Jan Vertonghen: "Door FC De Kampioenen wilde ik bij "hete spurters" spelen"

  Na 8 jaar wachten zullen er binnenkort nieuwe afleveringen te zien zijn van FC De Kampioenen. Dat nieuws heeft veel mensen gelukkig gemaakt, niet het minst Jan Vertonghen. De Rode Duivel is een grote fan van de serie en hij stuurde de cast een videoboodschap om hen te bedanken.

  "Het is hier met Vertonghen in ieder geval. Ik wou jullie heel erg bedanken voor de mooie momenten die jullie mij bezorgd hebben de afgelopen 30 jaar", vertelt de verdediger van Tottenham.

   

  "Ik film nu hier vanuit Londen. Toen ik de aflevering keek waar jullie op bezoek gingen bij de Nottingham Hotspurs dacht ik: "Dat is ook de ploeg waar ik naartoe moet. Ik moet en zal bij die hete spurters gaan voetballen." Ik ben hier nog altijd en ik geraak hier ook niet meer weg."

   

  "Het was allemaal voorbestemd, jullie hebben mijn levensloop bepaald. Dat doen jullie nog altijd en daar ben ik jullie heel dankbaar voor."