Kersvers papa Eden Hazard laat match tegen Mallorca aan zich voorbijgaan

Eden Hazard mag tijd doorbrengen met zijn gezin.

Eden Hazard staat niet in de 19-koppige selectie van Real Madrid tegen Mallorca. Maar daar is een goede reden voor: de 28-jarige Rode Duivel is voor de vierde keer vader geworden van een zoontje.

Eden Hazard heeft al drie zoontjes met zijn partner Natacha: Yannis (8), Leo (6) en Samy (4). Daar is nu nog een vierde telg bijgekomen. De Rode Duivel laat de competitiewedstrijd met Real tegen Mallorca dan ook schieten om tijd door te brengen met zijn gezin.

 

Voor coach Zinedine Zidane levert het wel wat meer kopzorgen op. Onder anderen sterkhouders Luka Modric, Gareth Bale en Toni Kroos staan met (lichte) blessures aan de zijlijn. Na acht speeldagen staat Real op kop in de competitie met 18 op 24.

Geen Eden Hazard, wel Thibaut Courtois in de selectie: