Eddy Merckx heeft het ziekenhuis verlaten

    Merckx werd tijdens de afgelopen Tour nog uitgebreid in de bloemetjes gezet in het kader van de Grand Départ in Brussel.

    Merckx werd tijdens de afgelopen Tour nog uitgebreid in de bloemetjes gezet in het kader van de Grand Départ in Brussel.

    Goed nieuws voor Eddy Merckx (74). Hij heeft het ziekenhuis mogen verlaten. Vorige zondag werd de 5-voudige Tourwinnaar met spoed opgenomen in het ziekenhuis van Dendermonde na een val tijdens een fietstochtje. Merckx liep daarbij een zware hoofdwonde op, maar intussen is hij dus terug thuis.

    Het was even schrikken toen Eddy Merckx vorige zondag tijdens een fietstocht met vrienden ten val kwam en met spoed naar het ziekenhuis in Dendermonde moest. Door de val had Merckx een zware hoofdwonde opgelopen en moest hij enkele dagen in het ziekenhuis blijven. Maar vandaag, vijf dagen na zijn val, heeft Merckx het ziekenhuis mogen verlaten.