Deceuninck-Quick Step neemt neef van Alaphilippe in dienst als coach

  Julian Alaphilippe verwelkomt neef Franck Alaphilippe in het team als coach.

  Franck Alaphilippe en Vasilis Anastopoulos treden bij Deceuninck-Quick Step in dienst als coaches. Franck Alaphilippe is de neef van Julian, het goudhaantje van de "Wolfpack". Hij was ook al trainer van de Franse toprenner

  "Ik ga hard werken om de ploeg te helpen zijn status te behouden als beste team van de wereld en om de mooiste races te winnen. Mijn droom is een renner naar de wereldtitel te loodsen", zegt Franck Alaphilippe.

   

  Anastopoulos schreef geschiedenis als eerste Griekse profrenner. Liefst 17 keer kroonde hij zich tot nationaal kampioen. "Het is een eer deel uit te maken van de beste ploeg ter wereld", zegt hij. "Ik kijk ernaar uit met de ploeg de doelen te bereiken, te blijven winnen en te proeven van de Wolfpackspirit."

   

  Het duo zal bij Deceuninck-Quick Step werken aan de zijde van coaches Tom Steels en Koen Pelgrim.