Pogba haalt de clash met Liverpool niet, ook De Gea out

  Zondag zakt leider Liverpool met 24 op 24 naar Old Trafford af voor de "topper" met Manchester United, amper 12e met 9 punten. De thuisploeg had gehoopt om Paul Pogba te recupereren, maar de Franse middenvelder is nog niet helemaal fit na zijn enkelblessure. 

  Pogba, die in augustus zijn enkel blesseerde bij zijn club, miste de voorbije 4 interlands met Frankrijk tegen Albanië, Andorra, IJsland en Turkije in de voorronde van Euro 2020. "Paul heeft hard gewerkt na zijn blessure en is teruggekeerd. Hij speelde enkele matchen, maar misschien pushte hij te hard", legde United-coach Solskjaer uit.

   

  "Na de match tegen Arsenal (1-1 op 30 september, red) trok hij nog eens op onderzoek. Hij moest enkele weken rusten, hij zal dus weldra terugkeren, maar niet voor de match van zondag."

   

  En United zal het wellicht ook zonder doelman David De Gea moeten doen. De 28-jarige Spanjaard kwam geblesseerd terug van zijn uitstap met zijn land. Hij liep een liesletsel op in Zweden, waar Spanje de EK-kwalificatie afdwong.