Tottenham haalt Vorm terug om blessure Lloris op te vangen

  Michel Vorm mag nog een zesde seizoen voor de Spurs spelen.

  Tottenham heeft doelman Michel Vorm (35) opnieuw een contract aangeboden. De Nederlander zat zonder werk sinds zijn contract bij de Spurs vorig seizoen niet werd verlengd, maar komt nu tot het einde van het seizoen om de blessure van Hugo Lloris op te vangen.

  Michel Vorm kent Tottenham door en door. De Nederlander stond tussen 2014 en juni vorig seizoen 47 keer onder de lat als doublure van Hugo Lloris. In juni werd zijn aflopende contract niet verlengd. Sindsdien zat hij zonder club.

   

  Omdat Lloris lange tijd buiten strijd is met een elleboogblessure, doet Tottenham opnieuw een beroep op Vorm. De doelman heeft een contract tot het einde van het seizoen getekend. 

   

  Vorm zal wel opnieuw de rol van tweede doelman vertolken. Paulo Gazzaniga krijgt de voorkeur als het vaste sluitstuk van de Spurs. "Gazzaniga is veel verbeterd", zegt Vorm. "Hij heeft een sterke mentaliteit en zal goed werk leveren."