• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Obama feliciteert Meesseman & co: "Geweldige teamprestatie"

  Emma Meesseman en Kim Mestdagh met de WNBA-trofee.

  Emma Meesseman (r) en Kim Mestdagh (l) met de WNBA-trofee.

  De eerste WNBA-titel van de Washington Mystics blijft nazinderen. Het  team van Emma Meesseman en Kim Mestdagh krijgt felicitaties langs alle kanten. Ook voormalig president van de Verenigde Staten Barack Obama uitte op Twitter zijn bewondering.

  De Washington Mystics pakten gisteren -met dank aan een uitstekende Emma Meesseman- voor het eerst in de clubgeschiedenis de WNBA-titel. 

   

  Dat is ook Barack Obama niet ontgaan. De voormalige president van Amerika feliciteert het team op Twitter: "Proficiat aan de Washington Mystics met hun allereerste WBNA-titel. Een geweldige teamprestatie op het moment dat het moest. Dit zou wel eens een gewoonte kunnen worden in Washington D.C."

  De tweet van Obama met de reactie van Meesseman: