Ga naar de inhoud

Merckpoel en Wauters gaan uit de bol en photobomben ESPN-uitzending

 vr 11 oktober 2019 07:50
" "
Ann Wauters en Linde Merckpoel vieren de titel van Meesseman en co live op ESPN.

Het succes van Emma Meesseman in de WNBA maakt heel wat los: in de VS, maar ook in België. StuBru-uithangbord Linde Merckpoel trok met basketbalgrootheid Cat Ann Wauters naar de Finals. De 2 zagen hoe Meesseman de Washington Mystics in de beslissende match voorbij  Connecticut bracht. En dat vierden ze live op ESPN.

Wauters, Merckpoel en heel wat andere Belgische fans in de Entertainment and Sports Arena in Washington wisten met hun vreugde geen blijf. Wauters en Merckpoel gingen die dan maar uitschreeuwen achter de 2 commentatoren van het Amerikaanse tv-net ESPN. Die vroegen zich live in de uitzending af wie er achter hen stond.

 

Wat later namen Meesseman, mama Meesseman, Kim Mestdagh, Wauters en Merckpoel een selfie op het parket. Dichter bij de beste basketbalsters ter wereld kun je niet komen...

Lees hier alles over de titel van de Mystics, Meesseman en Mestdagh.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Linde en Ann vieren met Meesseman en Mestdagh op het veld

Meer foto's van Merckpoel en Wauters na de titel:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Linde Merckpoel uit de bol voor Meesseman: pizza, hotdogs en nacho's met kaassaus

De voorbije dagen vertoefden Linde Merckpoel en Ann Wauters in de USA voor de WNBA-finale. Ze vloggen over hun Amerikaanse avontuur.