• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Lukaku deelt bij 50e goal 5.000 gratis tickets uit aan goede doelen

  Dit gebaar hoopt Lukaku vanavond weer te maken.

  Dit gebaar hoopt Lukaku vanavond weer te maken.

  Romelu Lukaku kan vanavond tegen San Marino de magische kaap van 50 doelpunten bij de nationale ploeg ronden. Als hij daarin slaagt, belooft de aanvaller gratis tickets aan twee goede doelen. 

  "Dag allemaal, Romelu Lukaku hier", zegt Lukaku in een filmpje op Twitter.

   

  "Zoals jullie weten zit ik nu aan 49 doelpunten bij de nationale ploeg. Voor mijn 50e doelpunt zou ik graag 5.000 tickets willen uitdelen aan Kom op tegen Kanker en de Diabetes Liga omdat het twee organisaties zijn die mij na aan het hart liggen."

   

  "In verband met kanker heb ik belangrijke mensen in mijn leven verloren en een heel belangrijk persoon in mijn leven lijdt aan diabetes. Ik zou graag aan die twee organisaties tickets willen uitdelen."     

   

  Lukaku vergeet ook de supportersvereniging van de nationale ploeg niet. De Belgian Fan Club 1895 mag bij een 50e treffer eveneens gratis kaartjes verwachten.

   

  "Zij hebben ons gesteund sinds het begin. Ze hebben (met ons) de mooie weg meegemaakt vanaf het begin tot nu. Hopelijk zullen we samen nog mooie momenten beleven", zegt Lukaku.

   

  "Het is voor mij ook een manier om de mensen te bedanken voor alle steun die ik heb gekregen gedurende de afgelopen negen, bijna tien jaar, bij de nationale ploeg. Bedankt aan jullie, en ik zie jullie snel. Ciao!"

  Het filmpje met Lukaku: