• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Charleroi moet Axel Hervelle een poosje missen met knieblessure

  Axel Hervelle (l) ligt in de lappenmand.

  Axel Hervelle (l) ligt in de lappenmand.

  Axel Hervelle heeft woensdag in de wedstrijd tegen de Antwerp Giants een knieblessure opgelopen. De 36-jarige forward zal 4 à 6 weken buiten strijd zijn.

  Axel Hervelle ging tegen de Antwerp Giants na 17 minuten naar de kant met een knieblessure. Na de rust kwam hij niet meer in actie. Uit onderzoek is nu gebleken dat zijn knieligament geraakt is, waardoor Hervelle 4 à 6 weken out zal zijn.

   

  De blessure van de ervaren Hervelle komt erg ongelegen voor Charleroi, dat dramatisch aan het seizoen begonnen is met 4 nederlagen in evenveel wedstrijden. Bovendien komen er drukke weken aan voor de club, met naast de Belgische competitie ook nog de Beker van België en de FIBA Europe Cup.